Stolovi Beograd

Stolovi Beograd
Potreban Vam je novi sto?
Bilo da tražite radni sto, sto za ručavanje ili stočić za dnevnu sobu, u Beogradu ćete ga sigurno naći.
Možete pretražiti Beograd uz našu pomoć i kontaktirati salone namaštaja koji u svojoj ponudi imaju stolove po Vašem ukusu a možete i pozvati firmu koja će Vam sto napraviti po Vašoj zamisli.
Za šta god da se odlučite, mi smo tu da Vam pomognemo da na najlakši način u Beogradu nadjete ono što Vam je potrebno.
urban-line-stolovi

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 +381 11 2451852
STOLOVI BEOGRAD Trpezarijski stolovi i stolice izuzetnog kvaliteta i jedinstvenog dizajna, vrhunskih italijanskih proizvođača, visoko su kategorizovani, o čemu svedoče i svetski priznati sertifikati o upotrebi najnovijih tehnologija i materijala u izradi stolova i stolica za ručavanje. Našu veoma bogatu ponudu odlikuje raznovsnost stilova, dimenzija, materijala i boja.
Poručivanjem preko kataloga obezbedili smo izuzetnu pogodnost našim klijentima: mogućnost odabira različitih dimenzija, materijala i boja u više kategorija.
euroantik-polovan-namestaj-stolovi

Euroantik polovan nameštaj

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 5a +381 11 7317499
STOLOVI.
PRODAJA STOLOVA.
POLOVNI STOLOVI.
UVOZ STOLOVA IZ HOLANDIJE.
namestaj-djeram-stolovi

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 +381 64 1898663
STOLOVI BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Najkvalitetniji trpezarijski stolovi za vas i vašu porodicu.
Na kojima će i vašu unuci ručati
Cenovnik
salon-namestaja-mond-line-stolovi

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 +381 11 3390695
STOLOVI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Veliki asortiman stolova Vam nudi salon nameštaja Mond Line.
U ponudi se nalaze trpezarijski stolovi, stolovi za dnevne sobe.
Cenovnik
fabrika-namestaja-carkic-stolovi

Fabrika namestaja Čarkić

Beograd, +381 64 2038306
STOLOVI BEOGRAD FABRIKA NAMEŠTAJA ČARKIĆ Trpezarijski stolovi koje imamo na raspolaganju proizvode se od masiva hrasta i bukve raznih dimenzija i dezena sa veoma kvalitetnom završnom izradom.Kompjuterski stolovi olakšaće vam rad ili zabavu na vašim raćunarima,proizvode se po odgovarajućim dimenzijama od kvalitetnog univera.
Cenovnik
arbor-namestaj-stolovi

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a +381 69 3318223
STOLOVI BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Vašu trpezariju, kuhinju, ili dnevnu sobu, možete upotpuniti nekih od stolova iz našeg asortimana.
Cenovnik
ztg-bor-dekor-stolovi

ZTR Bor Dekor

Beograd, +381 63 500479
STOLOVI BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Vašu trpezariju, kuhinju, ili dnevnu sobu, možete opremiti nekih od stolova iz naše ponude.
Cenovnik
algar-stolovi

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d +381 11 3149860
STOLOVI BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.
Cenovnik
dekor-namestaj-stolovi

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 +381 11 2646836
STOLOVI BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Trpezarijski stolovi su neizostavni nameštaj svake trpezadije, izaberite sto za ručavanje po vašim potrebama.Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu.
Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Cenovnik
linea-milanovic-stolovi

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
STOLOVI BEOGRAD.
Trpezarijski stolovi svakako predstavljaju veoma bitan komad nameštaja i detalj u svakom domu.
Iz tog razloga smo kreirali preko 20 unikatnih i originalnih modela trpezarijskih stolova, jedinstvenih na našem tržištu.
Estetska origilanost i funkcionalnost u kombinaciji sa vrhunskom završnom obradom i konstrukcijom od punog drveta siguran je recept za kvalitetan trpezarijski sto koji će dugi niz godina ulepšavati Vaš prostor.
Posebnu pogodonost predstavlja činjenica da je fabrika nameštaja Linea Milanović nudi mogućnosti izrade stolova i po vašoj želji i nacrtu.
Stojimo vam na raspolaganju za sve funkcionalne i estetske dileme i svakodnevno klijentima dajemo najbolje savete kada je njihov stambeni ili ugostiteljski prostor u pitanju.
Osim modela, moguće je svakako birati i dimenzije i boje trpezarijskog stola, kao i to dali je sto na rasklapanej ili fiksan, tako da ce se svakako savršeno uklopi u vaš prostor.
Skrivena razvlačenja i dodatne ploče skrivene u konstrukciji trpezarijskog stola, omogućavaju vam da bez imalo muke svoj sto brzo i lako proširite i obezbedite mesto više za njim.
Kada je odabir boja u pitanju, na raspolaganju je sirok spektar tonova za bajcovanje, raznih efekata kao i nekoliko hiljada boja.
novolux-stolovi

Novolux

Beograd, Voždovac, Grčića Milenka 83 +381 11 3447764
STOLOVI.
VELIKI IZBOR STOLOVA.
RADNI STOLOVI.
TRPEZARIJSKI STOLOVI.
Stolovi - Proizvodi/Usluge
U prošlosti centralno mesto za okupljanje porodice bio je sto za ručavanje. Tu su se provodili zajednicki trenuci, primali gosti i obedovalo. U salonskim stanovima predratne izgradnje, centralna prostorija u stanu je bila trpezarija. Izuzetno je bitno da izaberete adekvatan trpezarijski sto, shodno obliku prostorije. U suprotnom nećete imati mesta, i nerado ćete provoditi vreme u Vašoj trpezariji. I stolovi za gruge namene nisu ništa manje bitni... Bilo da govorimo o radnim stolovima, stočićima za dnevne sobe ili noćnim stočićima od izuzetne je važnosti da ude praktičan, lak za održavanje i od kvalitetnog materijala.
Back to Top